Voorbereidingen

9 februari 2024

De voorbereidingen voor onze roadtrip in juni zijn al in volle gang. Vliegtickets en huurauto zijn geregeld. Op 11 juni vliegen wij met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Las Vegas. De route is uitgestippeld, de eerste hotels zijn vorig jaar al geboekt. Ik hoor jullie denken: vorig jaar al? Yup, wij gaan deze reis ook naar Yellowstone National Park en willen hier graag in het park zelf overnachten en dan moet je erbij zijn, want de plekken zijn in no-time gereserveerd. Dus zodra het vorig jaar kon heb ik voor dit park de hotels geboekt. En inmiddels hebben wij voor de meeste nachten al wel een dak boven ons hoofd, maar er staan nog een paar nachten met een ? in mijn schema, maar dat komt t.z.t wel. Beetje vrijheid in de planning houden wij wel van 😉

Reis- en annuleringsverzekering gecheckt, paspoort nog geldig? Uhm die van mij (Gerti) verloopt tijdens onze vakantie, dus dat wordt een nieuwe aanvragen. Daarna kan ik Esta (visum) regelen. Dan zijn de belangrijkste dingen wel geregeld volgens mij.

Ondertussen nog wat aan de website knutselen. Was zo slim om vorig jaar over te stappen naar een andere hosting, maar natuurlijk niet aan gedacht om een back-up van de site te maken. Met als gevolg dat ik onze verslagen van 2012 t/m 2022 sowieso kwijt ben. “Gelukkig hebben wij de foto’s nog”.

Uiteraard vinden wij het weer super dat jullie met ons “mee reizen”. Voor de liefhebbers: ik zal ook in Polarsteps onze belevenissen bijhouden. Wil je ons daar volgen, laat het mij weten, stuur ik een link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *