Naar huis

13 juni 2008

Vandaag staat in het teken van de terugreis. Om 17.00 uur vanmiddag vliegen wij terug naar Nederland. Via de receptie van het hotel hebben wij om 13.00 uur een taxi gereserveerd. Wij hebben besloten om vanmorgen wat later te gaan ontbijten, laten we zeggen: brunchen. Zo kunnen wij ook nog een glimp van het Nederlands elftal opvangen dat vandaag moet voetballen. Zoals gezegd kwam om 13.00 uur onze taxi om ons vervolgens naar het vliegveld te brengen. Wij waren daar mooi op tijd en ook het inchecken verliep vrij vlotjes, dus wij hadden nog een paar uur de tijd om rond te neuzen op het vliegveld.

Ons vliegtuig vertrok mooi op tijd en op zich is de vlucht wederom goed verlopen, alleen was het wat hobbelig onderweg. Wij hadden aardig veel last van turbulentie. Zou vrijdag de dertiende daar iets met te maken hebben? Zaterdag rond 11.00 uur zijn wij op Schiphol geland. De koffers kwamen aardig vlot tevoorschijn en ook onze taxi, Edwin, was al aanwezig. Op naar Drenthe. Rond 14.00 uur zijn wij weer in ons eigen paleisje.

Wij kijken terug en op een geweldige vakantie die zeker naar meer smaakt! Wij kunnen echt iedereen aanraden, die Canada nog op hun bucketlist hebben staan, GA! Het is echt ongelofelijk mooi daar!