Klaar voor vertrek!

Tja en dan is het zaterdag 19 juni 2010. De dag van de terugreis naar Nederland. Een mooie dag, want Nederland heeft gewonnen van Japan. Ja, we hebben de wedstrijd kunnen volgen op onze hotelkamer en tijdens het ontbijt bij een restaurantje op de hoek van het hotel.

De afgelopen dagen hebben wij besteed aan het verkennen van Washington DC. Mooie stad met veel historie! Natuurlijk hebben wij de bekende trekpleisters zoals: het Witte Huis, Capitool, Washington Monument (de naald), Lincoln Memorial en Arlington Cemetery bekeken.

We hadden er trouwens super mooi weer bij, sommige dagen eigenlijk iets te warm. Het is ook nooit goed, haha. Regent het is het niet goed, is het lekker warm dan is het ook weer niet goed. Vandaag is het ook weer super warm (91 Fahrenheit, komt overeen met 32 graden Celsius). En dan te bedenken dat wij morgen in Nederland terug gaan naar zo’n 18 graden. Geen nood, afritsbroek aan, trui mee en we zijn er helemaal klaar voor.

Momenteel zitten wij al op het vliegveld. Om 15.30 uur moeten wij hier sowieso zijn, maar Arnold wil nog naar een deel van het Air en Space Museum dat hier bij het vliegveld zit. Gaat u gang, ik blijf hier wel met de koffers achter en vermaak mij wel. Lekker mensen kijken, verslagje typen enz…. Het is hier nu trouwens 13.45 uur dus we hebben nog wel wat uurtjes om ons te vermaken. Zoals het er nu naar uitziet vliegen wij nog steeds om 18.30 uur lokale tijd (in Nederland is het dan 00.30 uur).

Bij deze wil ik iedereen alvast bedanken voor de vele reacties en het lezen en bekijken van de foto’s. Hoop dat jullie het leuk vonden om op deze manier een beetje met ons mee te reizen.

Als we thuis zijn al ik nog een laatste berichtje plaatsen over de vlucht enz.

Voor nu zeg ik: Goodbye en tot in Nederland

Groetjes,

Arnold & Gerti

Gerti Mulder
Gerti Mulder
Artikelen: 30